The 5 Best 4 Slice Toaster Reviews In 2023

Οι 5 καλύτερες κριτικές για τοστιέρα 4 φέτες το 2023

αποκάλυψηΟι συντάκτες μας εξετάζουν και δοκιμάζουν ανεξάρτητα τα καλύτερα προϊόντα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία ελέγχου μας εδώ. Κερδίζουμε μια μικρή προμήθεια όταν αγοράζετε μέσω ορισμένων συνδέσμων σε αυτόν τον ιστότοπο. Δεν δεχόμαστε δωρεάν προϊόντα από κατασκευαστές. Και δεν επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να επηρεαζόμαστε από το ποσό των χρημάτων που βγάζουμε από οποιοδήποτε προϊόν.

Ένα νέο σνακ μετατρέπει ένα νωχελικό κυριακάτικο πρωινό σε σημείο εκκίνησης για να ενεργοποιήσετε τους παίκτες με όλα τα μέλη της οικογένειας από το τραπέζι του πρωινού.

Ωστόσο, η προετοιμασία αρκετών (ωμά) σνακ σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να είναι μια πρόκληση.

Με μια τοστιέρα 2 φετών, είναι σχεδόν αδύνατο να το κάνετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν αυτή είναι η περίπτωσή σας Τώρα είναι η ώρα να μεταβείτε σε μια μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική τοστιέρα 4 φετών.

Με μια καλής ποιότητας τοστιέρα 4 φετών, αρκετό τοστ (συνταγή) για κάθε μέλος χρειάζεται έως και 50% λιγότερο χρόνο από μια τοστιέρα 2 φετών.

Το μοντέλο 4 τεμαχίων δεν είναι μόνο αποτελεσματικό. Αλλά είναι επίσης αρκετά μεγάλο για να σας σερβίρει τα πάντα, από bagels μέχρι τυπικό ψωμί σάντουιτς.

Αυτές οι εκδόσεις προσφέρουν σταθερά χρυσό ψωμί με τραγανή γεύση που θα αρέσει στα μέλη της οικογένειας ανεξάρτητα από την ηλικία ή τις προτιμήσεις τους.

Μπορούν να ικανοποιήσουν διαφορετικές ανάγκες, όπως τυπικό τοστ ή τοστ που είναι τραγανό εξωτερικά και απαλό εσωτερικά.

Άλλωστε, το άρωμα των ζεστών γλυκών με βούτυρο ή βάφλες διευκολύνει το να σηκωθούν από το κρεβάτι.

Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με το σωστό μοντέλο τοστιέρα. Για να το αποκτήσετε, είναι απαραίτητο να εξετάσετε τα καλύτερα μοντέλα.

Ας δούμε λοιπόν 5 τοστιέρες 4 φετών για να κατανοήσουμε τα διαφορετικά χαρακτηριστικά τους.

5 καλύτερες κριτικές για τοστιέρα 4 τεμαχίων του 2023

1 – Τοστιέρα Cuisinart CPT-180 Metal Classic 4 Φέτες

Η Cuisinart CPT-180 είναι μια έξυπνη τοστιέρα για όσους αναζητούν χαρακτηριστικά σε ανταγωνιστική τιμή. αλλά με μια αξιόπιστη επωνυμία

Έχει μια κλασική ρετρό αίσθηση παντού και το συμπαγές του μέγεθος καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στον πάγκο.

Ο γυαλισμένος ανοξείδωτος χάλυβας με γυαλισμένο χρώμιο και μαύρες πινελιές είναι ένα εξαιρετικό υλικό τοστιέρας.

Ως εκ τούτου, αυτό το κλασικό μοντέλο μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε διακόσμηση κουζίνας, αλλά ταιριάζει πολύ με τη διακόσμηση της κουζίνας silverfish.

Η απόδοση του ψησίματος είναι συγκεκριμένη για τον πελάτη με πολλές χρήσιμες ρυθμίσεις όπως το bagel και η απόψυξη.

Ο πολτός bagel είναι πολύ χρήσιμος καθώς σας επιτρέπει να μασάτε το μισό bagel ενώ φρυγανίζετε το άλλο μισό.

Ένα ζευγάρι καναλιών ελέγχονται μεμονωμένα. Αυτό σας επιτρέπει να ετοιμάσετε δύο σάντουιτς ταυτόχρονα με διαφορετικές ρυθμίσεις και ώρες.

Έτσι, μπορείτε να φρυγανίσετε τη μια πλευρά του bagel και να αφαιρέσετε τη τηγανίτα από την άλλη.

Το σύστημα ελέγχου απόχρωσης προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών ροδίσματος για να προσαρμόσετε οποιαδήποτε φέτα ψωμιού.

Διαθέτει ένα εύχρηστο καντράν με υπέροχους ελέγχους θερμοκρασίας και χρόνου. Ωστόσο, είναι φιλικό ως προς την απόχρωση.

Αυτές οι μακριές θήκες είναι αρκετά φαρδιές για να χωρέσουν τα υπάρχοντά σας. για τοστ συμπεριλαμβανομένων παχύρρευστο και λεπτό γαλλικό τοστ, αρτοσκευάσματα και κατεψυγμένες τηγανίτες.

Υπάρχει επίσης ένας μοχλός ανύψωσης HI για να σηκώσετε το μοχλό για γρήγορη εξαγωγή του εξαρτήματος χρησιμοποιώντας ένα δάχτυλο. Όταν τελειώσει το ψήσιμο Ψωμάκια στον ατμό και ο μοχλός θα ανέβει.

τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό; Ο δίσκος για ψίχουλα απλοποιεί τις εργασίες συντήρησης. με αυτά τα χειριστήρια και τις επιλογές Δεν μπορείτε απλά να τοστάρετε γρήγορα. Έχει όμως απόλυτο έλεγχο και στο τοστ το πρωί.(Πηγή)

Αυτή είναι η αγαπημένη μας τοστιέρα γιατί λειτουργούν όλα τα χαρακτηριστικά της!

δύναμη

  • για να είμαι ακριβής
  • Να είστε ευέλικτοι με πολλές επιλογές υφής και τη δυνατότητα να προσθέτετε τυχαία κουλούρια.
  • Εύκολο στο καθάρισμα και στη συντήρηση
  • Φθηνό μοντέλο υψηλής ποιότητας

κακό

  • Η σωστή ροπή είναι πολύ δύσκολη.
  • νιώθοντας αδέξια

2 – Τοστιέρα Cuisinart CPT-440 Toast 4 Slice

Αυτό το Cuisinart μοιάζει με ένα μοντέρνο μείγμα μοντέρνου σχεδιασμού και προηγμένης ψηφιακής τεχνολογίας για να δώσει στο σπίτι σας μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Αυτός ο συνδυασμός είναι ένας από τους πιο εύχρηστους τοστιέρες 4 φετών που κυκλοφορούν.

Αυτή η τοστιέρα είναι διαφορετική από άλλες τοστιέρες. Στη σημερινή αγορά, έρχεται με ένα μοναδικό και προηγμένο χαρακτηριστικό που ονομάζεται μηχανοκίνητος ανελκυστήρας.

Κάνει αυτόματα ανυψωτικά και κατεβάσματα εξαρτημάτων.

με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού Ο κινητήρας σπρώχνει με ασφάλεια και αθόρυβα το κρέας μέσα στην κοιλότητα κατά το ψήσιμο.

έτσι σε αυτή την έκδοση Στη συνέχεια, ο ανελκυστήρας αντικατέστησε το μοχλό.

Όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος φρυγανίσματος Ακούγεται ένα μπιπ και ο κινητήρας σπρώχνει το ψωμί μέσα από τις υποδοχές για εύκολη πρόσβαση.

Αυτές οι μακριές υποδοχές είναι αρκετά φαρδιές για να χωρέσουν φέτες ψωμιού, γαλλικό τοστ, τηγανίτες, κουλούρια και αρτοσκευάσματα, έτσι αυτή η έξυπνη τοστιέρα είναι αποτελεσματική, ανθεκτική και πραγματικά φιλική.

Το περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα διαθέτει 2 ξεχωριστούς πίνακες ελέγχου, ώστε να μπορείτε να τοστάρετε 2 παρτίδες ταυτόχρονα, η καθεμία με διαφορετικές ρυθμίσεις. Υπάρχουν τρεις τυπικές ρυθμίσεις: ζεστό, απόψυξη και bagel.

Αργότερα, το σύστημα ελέγχου σκίασης εμφανίστηκε στην ψηφιακή οθόνη. Αλλά με την ίδια καφέ επιλογή ρύθμισης όπως στην προηγούμενη έκδοση.

Μια τοστιέρα είναι διαφορετική από άλλες τοστιέρες. Διαθέτει ακριβές χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης για να σας ενημερώνει πότε το τοστ είναι έτοιμο.

Καθαρίζεται εύκολα χάρη στον αποσπώμενο δίσκο για ψίχουλα. Όταν η τοστιέρα δεν χρησιμοποιείται Το τύλιγμα καλωδίου στο κάτω μέρος πιάνει ανεπιθύμητα καλώδια.

δύναμη

  • σταθερά αποτελέσματα
  • Τεχνολογικά προηγμένη σχεδίαση και λειτουργικότητα φρυγανίσματος.
  • Ευελιξία με πολλαπλές επιλογές φρυγανίσματος
  • Στήριγμα στελέχους.

κακό

  • Το κουτί δεν είναι πολύ μακρύ
  • αφιερώστε χρόνο για τοστ

3 – Τοστιέρα 4 φέτες Black+Decker

Είναι ένα κλασικό οβάλ μοντέλο με τόνους από ανοξείδωτο ατσάλι.

Το σημείο πώλησης φαίνεται να είναι η βολική σχεδίαση. Διευκολύνει την αποθήκευση της συσκευής τυλίγοντας το καλώδιο όταν δεν χρησιμοποιείται.

παρά το μικρό βάρος Αλλά οι τοστιέρες έχουν κομψό σχεδιασμό που ταιριάζει με κάθε διακόσμηση.

Η θήκη με το ρυθμιζόμενο διαχωριστικό είναι αρκετά φαρδύ για να χωρέσει ένα κουλούρι ή κουλούρι. αλλά μπορεί να χωρέσει ακόμα και λεπτά αντικείμενα χωρίς να γλιστράει προς τα κάτω

Από την άλλη πλευρά, ο ψηλός μοχλός ανύψωσης παρέχει εύκολη πρόσβαση στο φρυγανισμένο ψωμί.

Το Bagels και το Frozen είναι τα μόνα συστήματα φρυγανίσματος που μπορούν να διαχειριστούν τα διαστήματα φρυγανίσματος για καλύτερα αποτελέσματα.

Πατώντας το κουμπί ακύρωσης θα εμφανιστεί το ψωμί πριν καεί στην υποδοχή.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι το πτυσσόμενο ξυράφι και το μπροστινό μέρος αντί για το πίσω μέρος. Καθιστά ευκολότερο τον καθαρισμό από άλλα μοντέλα.

Ο αφαιρούμενος δίσκος ολισθαίνει ομαλά για άμεσο καθαρισμό. Επίσης, εμποδίζει τα υπολείμματα τροφών να πέσουν στον πάγκο. Αυτό σας δίνει ηρεμία καθώς δεν υπάρχει κίνδυνος σύγχυσης.

Υπάρχει επίσης μια ρύθμιση απόχρωσης με τη μορφή κουμπιού επιλογής απόχρωσης.

Ελέγξτε κάθε πλευρά της συσκευής για να έχετε τα σωστά αποτελέσματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις κάθε μέλους. Το πόμολο έχει σειριακό αριθμό.

Υπάρχει επίσης ένας μοχλός για να σας προσφέρει επιπλέον ανύψωση για να φτάσετε στο ψωμί με ασφάλεια. Όλα τα χειριστήρια είναι εύκολα προσβάσιμα. Κάνει το τοστ βολικό στη βιασύνη

δύναμη

  • Ελαφρύ, ανθεκτικό και κομψό χρώμιο.
  • Εύκολο στη χρήση και στον καθαρισμό.
  • Αρκετά ευέλικτο για να ταιριάζει σε λεπτά ή μεγάλα ψωμάκια.
  • Μάλλον πολύ φτηνό.

κακό

  • Δεν υπάρχει μπιπ ή φως μετά την ολοκλήρωσή του.
  • Μερικές φορές πιο αργή από άλλες τοστιέρες

4 – Τοστιέρα Hamilton Beach 4 Slice Cool Touch (24121)

Αυτή είναι μια άλλη ευέλικτη τοστιέρα που αξίζει να εξετάσετε με το πιο κρύο εξωτερικό της.

Η υφή του bagel είναι τραγανή και απαλή. Τέλεια καφέ τοστ και μαγειρεμένες κατεψυγμένες βάφλες.

Ό,τι φρυγανίζετε Το εξωτερικό αυτού του μοντέλου είναι επίσης αρκετά δροσερό για να αποθηκεύει ή να μετακινεί την τοστιέρα από τον πάγκο.

Ένα άλλο εξαιρετικό και αξιέπαινο χαρακτηριστικό είναι η συλλογή ειδικών παγωμένων υφών.

Αυτές οι ρυθμίσεις είναι παγωμένα κουλούρια και παγωμένα τοστ.

Το τελευταίο επιτρέπει περισσότερο χρόνο για την απόψυξη και το ζέσταμα των τροφίμων. ενώ το πρώτο δίνει περισσότερο χρόνο για να ψηθεί η μία πλευρά.

Επομένως, το σύστημα κατεψυγμένων μπέιγκελ βοηθά στην παρασκευή αγγλικών μάφιν, ψωμιών και κατεψυγμένων μπέιγκελ. Ψήθηκαν για πρώτη φορά.

Με ειδικές ρυθμίσεις φρυγανίσματος και καφέ καντράν Το πρωινό σας θα είναι πιο τραγανό κάθε πρωί. Η θήκη είναι αρκετά μεγάλη ώστε να χωράει χοντρά κομμάτια.

Είναι αξιέπαινο να διαπιστώσετε ότι κάθε πλευρά της τοστιέρας λειτουργεί ξεχωριστά. Αυτό βοηθά στη δημιουργία τοστ που είναι πιο ανοιχτόχρωμα από τη μια πλευρά και πιο σκούρα από την άλλη.

Όταν φρυγανίζετε μάφινς ή κουλούρια, η λειτουργία Auto Boost εκτοξεύει τα συστατικά για εύκολη αφαίρεση.

δύναμη

  • φαίνεται κομψό
  • Αρκετά ευέλικτο για να μεταφέρει παχιά και λεπτά συστατικά. Πολλαπλές ρυθμίσεις θερμότητας και μπορεί επίσης να τηγανίσει κατεψυγμένα τρόφιμα
  • πολύ προσιτό

κακό

  • Είναι λίγο βαρύ
  • Δύσκολο να καθαριστεί γιατί τα υπολείμματα φαγητού δεν κολλάνε τελείως στο δίσκο

5 – KRUPS KH734D σετ πρωινού τοστιέρα 4 θέσεων

Πιστεύουμε ότι αυτή η τοστιέρα είναι μια από τις πιο αξιόπιστες τοστιέρες 4 τεμαχίων από άποψη αντοχής και εγκατάστασης.

Η κομψή ρετρό σχεδίαση και το σώμα από βουρτσισμένο χάλυβα το κάνουν να φαίνεται υπέροχο. Ενώ τα διπλά χειριστήρια για τέσσερα κανάλια και τέσσερις τυπικοί επιλογείς για κάθε κανάλι το καθιστούν ένα ευέλικτο μοντέλο.

Οι επιλογές περιλαμβάνουν bagels, ξαναζεσταμένα, φρυγανισμένα και ξεπαγωμένα.

Σύστημα σκίασης με έλεγχο καφέ 6 σημείων, πωλείται ξεχωριστά για κανάλια

Η τοστιέρα έχει δύο δίσκους για ψίχουλα που μπορούν να αποσυναρμολογηθούν και να συντηρηθούν.

Ο ψηλός μοχλός ανύψωσης διευκολύνει την αποσυναρμολόγηση χωρίς να καείτε. Η κοιλότητα είναι φαρδιά και μεγάλη για να χωράει κομμάτια όλων των μεγεθών και ευνοεί το μαύρισμα.

δύναμη

  • μοντέρνος σχεδιασμός
  • Ψήσιμο διπλής και διπλής όψης
  • Αρκετά ευέλικτο για διαφορετικές ρυθμίσεις
  • βολικός.

κακό

  • Θέλει χρόνο για να συνηθίσεις.
  • ανώμαλο καφέ πρόσωπο

Τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε μια τοστιέρα 4 φετών

Υπάρχουν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά ή παράγοντες όταν επιλέγετε τη σωστή τοστιέρα 4 φετών για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Απαιτήσεις εφαρμογής

Αναρωτηθείτε πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε πρώτα την τοστιέρα 4 φετών. Τα μοντέλα με χειριστήρια και ρυθμίσεις βάθους είναι τα καλύτερα.

Μπορεί να θέλετε να φρυγανίσετε πολλά κομμάτια ψωμιού. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα μοντέλο με διπλούς περιορισμούς λειτουργεί καλύτερα. Αυτά τα στοιχεία ελέγχου έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις για κάθε κανάλι. ανάλογα με το είδος του ψωμιού

Υπάρχουν ρυθμίσεις για bagel, απόψυξη, ζέσταμα και αναθέρμανση, μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με το σχέδιό σας. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε και τις τέσσερις υποδοχές κάθε φορά Σκεφτείτε να έχετε τουλάχιστον δύο ανεξάρτητους ελεγκτές για να αποφύγετε τη θέρμανση όλων των υποδοχών ταυτόχρονα.

αντοχή

Αυτός είναι ο δεύτερος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν από το σχεδιασμό και την εμφάνιση. Δεν είναι συνετό να επιλέξετε ένα μοντέλο που φαίνεται καλό μόνο για να ξέρετε ότι δεν θα διαρκέσει περισσότερο από ένα χρόνο. Επομένως, η μακροζωία είναι σημαντική.

Θα επιλέγατε μια τοστιέρα υψηλής ποιότητας που θα κρατήσει για πολλά χρόνια ή μια απλή που κάνει τη δουλειά; Αν και τα αποτελέσματα είναι ίδια και στις δύο περιπτώσεις. Κάποιοι όμως είναι πιο δυνατοί από άλλους. Αν και είναι πιο ακριβά.

σχέδιο

Αυτός είναι ένας βασικός παράγοντας για πολλούς αγοραστές τοστιέρας. Επειδή αυτά τα σκεύη είναι συχνά ένα ανθεκτικό μέρος του πάγκου της κουζίνας. βελτιώνει τη συνολική εμφάνιση

Οι τοστιέρες διατίθενται τόσο σε ρετρό όσο και σε μοντέρνα σχέδια. Μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τη διακόσμηση της κουζίνας σας.Σε πολλούς αρέσει το δροσερό εξωτερικό για ασφαλή χειρισμό ζεστών τοστιέρες και γρήγορη αποθήκευση μετά τη χρήση.

υλικό

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ανθεκτικός στη βρωμιά και ανθεκτικός. Αλλά τείνει να παίρνει εύκολα δακτυλικά αποτυπώματα και γρατσουνιές. Ωστόσο, με πλαστικό περίβλημα Το δακτυλικό αποτύπωμα θα εξαφανιστεί μετά από λίγο. Τα γυαλισμένα σώματα χρωμίου τείνουν να δείχνουν μια τέτοια στάμπα, επομένως το ανοξείδωτο ατσάλι με πλαστική επένδυση είναι το καλύτερο για να ταιριάζει με τη διακόσμηση της κουζίνας σας.

συντήρηση

Στους περισσότερους αρέσει το ανασυρόμενο καλώδιο για εύκολη αποθήκευση της τοστιέρας. Αυτό ελευθερώνει χώρο στον πάγκο. Τους αρέσει επίσης να έχουν ένα δίσκο για να μαζεύουν κομμάτια και κομμάτια που πέφτουν κατά το ψήσιμο. Κάνει τον καθαρισμό της τοστιέρας ευκολότερο.

συμπέρασμα

Συνιστούμε να επιλέξετε μια τοστιέρα 4 τεμαχίων για οικογένειες που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το πρωινό τους τοστ. Η ύπαρξη ενός τέτοιου μοντέλου 4 φετών μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο κάνοντας άλλα πράγματα, ωστόσο, η λανθασμένη επιλογή μπορεί να επιβαρύνει πολύ. χρόνου και χρήματος

Επομένως, είναι σημαντικό να δείτε τις κριτικές και να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αν και οι περισσότερες τοστιέρες είναι παρόμοιες. Υπάρχουν όμως ορισμένα χαρακτηριστικά που κάνουν κάθε συσκευή διαφορετική. Εδώ ελπίζουμε ότι αυτή η ανάρτηση θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Τέλος, η αγαπημένη μας επιλογή είναι η τοστιέρα Cusinard CPT-180 Metal Classic 4 φετών. Αλλά η τιμή είναι επίσης πολύ ανταγωνιστική. Διατίθενται επίσης διάφορα προσαρμοσμένα χειριστήρια, όπως 6 καφέ ρυθμίσεις καντράν, διπλή προθέρμανση, απόψυξη. και κουμπιά bagel

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *