How Long Do Sprinkles Last? Do Sprinkles Go Bad?

Πόσο διαρκούν τα ψεκάσματα;  Τα Sprinkles πάνε άσχημα;

Η επικάλυψη μπορεί να μην έχει τόσο καλή γεύση. Αλλά φυσικά, κάνει το γλυκό να φαίνεται πολύχρωμο και διασκεδαστικό, και το πιο σημαντικό!

Αν είσαι φούρναρης (Επαγγελματίες ή ερασιτεχνικές;) Είναι πιθανό να τα έχετε στη λίστα με τα πρόσθετα επιδόρπιο.

Ως υπεύθυνος αρτοποιός Μια από τις πρώτες ερωτήσεις να εξετάσει είναι «Πόσο διαρκεί η επικάλυψη;» Αυτά τα καρυκεύματα τείνουν να διαρκούν περισσότερο από άλλα γλυκαντικά.

Ωστόσο, χαλάνε Και θα πρέπει να ξέρετε ποια σημάδια να αναζητήσετε για να μάθετε πότε πρέπει να πετάξετε το σπρέι.

Το πιο σημαντικό πράγμα για κάθε τρόφιμο είναι να κατανοήσει ποια συστατικά καθορίζουν τη διάρκεια ζωής του. Τα toppings είναι ουσιαστικά κομμάτια καραμέλας από ζάχαρη, κακάο, άμυλο καλαμποκιού και γαλακτωματοποιητές.

Παίρνουν το χρώμα τους με τη βοήθεια χρωστικών παραγόντων τροφίμων. Αυτά τα συστατικά, σε συνδυασμό με την επικάλυψη ζάχαρης, δίνουν μακροζωία.

Πόσο διαρκεί το σπρέι; Κακοί ψεκασμοί;

Όπως και τα προσυσκευασμένα τρόφιμα, τα ψεκάσματα έχουν ημερομηνία λήξης που μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες ή ένα ή δύο χρόνια. εάν αποθηκευτεί σωστά Αυτά τα σνακ μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρκεί να τα λέει ο κατασκευαστής.

Ωστόσο, παρόλο που η μέρα πέρασε Υπάρχει ακόμα μια πιθανότητα οι «παλιές» γαρνιτούρες σας να είναι ακόμα βρώσιμες. Όλα αυτά επιτρέπουν τη σωστή αποθήκευση – σε αεροστεγή δοχεία.

Οι ειδικοί λένε ότι οι καταιονιστήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και τρία χρόνια μετά την ημερομηνία λήξης. εάν σφραγιστεί και αποθηκευτεί σωστά

Υπάρχουν επικριτές τροφίμων που λένε ραντίσματα (Όπως όλα τα στερεά επιδόρπια) Δεν είναι κακό.Αυτό ισχύει σε κάποιο βαθμό.

Εάν ο ψεκαστήρας είναι κατασκευασμένος από χαμηλής ποιότητας ζάχαρη ή άλλα φθηνά υλικά Υπάρχει περίπτωση να σπάσει νωρίς ο ψεκαστήρας.

Ωστόσο, εάν πρόκειται για προϊόν υψηλής ποιότητας Θα διαρκέσουν για χρόνια αρκεί να τα αποθηκεύσετε σωστά.

Το επιχείρημά μας είναι να τονίσουμε την ιδέα ότι η σκόνη δεν χαλάει. Μπορούν να τρώνε επ’ αόριστον. (Και πάλι, αν τα διατηρήσετε σε ιδανικές συνθήκες.)

Ωστόσο, θα αρχίσουν να χάνουν τη γεύση τους με τον καιρό. Είτε χάσουν πραγματικά είτε όχι. Εάν αποθηκευτεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα Τα σταγονίδια μπορεί να χάσουν τη μοναδικότητά τους.

Επειδή έχουμε ήδη συζητήσει πόσο σημαντικό είναι να αποθηκεύουμε σωστά αυτά τα σνακ. Δείτε με τι πρέπει να πασπαλίσετε – το πασπάλισμα δεν θα κάνει τόσο καλά αν το βάλετε σε υγρό μέρος. ζεστό περιβάλλον ή σε θερμοκρασία δωματίου μετά την κατάψυξη.

Τα περισσότερα τρόφιμα διαρκούν περισσότερο εάν είναι στο ψυγείο ή κατεψυγμένα. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο με ψεκασμούς. Αλλά δεν θα αυξήσει τη μακροζωία.

Αντίθετα, η διατήρηση του στο ψυγείο θα ξεπαγώσει γρηγορότερα όταν το βάλετε σε ένα γλυκό που το αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου. Το αντιψυκτικό σπρέι είναι πολύ αποτελεσματικό.

Ωστόσο, το καλύτερο περιβάλλον για να αποθηκεύσετε το σπρέι για να μην χαλάσει είναι σε θερμοκρασία δωματίου. (κατά προτίμηση δροσερό και ξηρό μέρος)

Πώς μπορείς να καταλάβεις αν ένα ελατήριο είναι κακό;

Είναι σημαντικό να προσέχετε για σημάδια αλλοίωσης ή κακής μούχλας. Διαφορετικά, κινδυνεύετε από προβλήματα υγείας. Μερικά συμπτώματα που πρέπει να προσέξετε:

  • Το σπρέι περιέχει μια συγκεκριμένη ποσότητα λαδιού και μυρίζει αστεία όταν σπάσει.
  • Ο ευκολότερος τρόπος να καταλάβετε εάν το σπρέι δεν είναι της υψηλότερης ποιότητας είναι εάν παρατηρήσετε αλλαγή στο χρώμα. Με τον καιρό θα μαλακώσουν. Μερικές συσπάσεις δείχνουν σημάδια κηλίδων.
  • Ένας άλλος απαραίτητος τρόπος για να αναγνωρίσετε ένα κακό σπρέι είναι να αγγίξετε την επιφάνεια του ψεκασμού. Ένα καλό κάλυμμα θα είναι σφιχτό και τραγανό όταν το δαγκώσετε. όταν επιδεινώνεται Θα αισθάνονται απαλά και υγρά.
  • Οι σάπιοι ψεκασμοί θα έχουν στεγνή εμφάνιση εάν αποθηκευτούν για πολύ καιρό. Θα παρατηρήσετε αν το δαγκώσετε. Θα χάσουν τη γεύση τους.

Όλα τα παραπάνω συμπτώματα υποδηλώνουν αλλοίωση.Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή μερικές από αυτές τις καραμέλες είναι «σάπιες», δεν είναι αρκετά κακές για να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ωστόσο, καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε το πιο ανθυγιεινό σπρέι.

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλά να βρείτε στο σπρέι. Ας ξεκινήσουμε με τους τύπους ψεκασμού. Μερικά από τα πιο δημοφιλή από αυτά τα πρόσθετα είναι τα μη βαρέλια (διαθέσιμα με τη μορφή μικρών μπάλων), τα κουφέτα (μεγαλύτερα από ένα τυπικό ψεκαστήρα), τα τζίμμια (καλά περιγράφεται πιο συχνά το καφέ νήμα) και τα κυδώνια ( πολλά σχήματα, χρώματα και μεγέθη).

Τα sprinkles προορίζονται να δώσουν στους αρτοποιούς την ευκαιρία να απολαύσουν τις δημιουργίες τους.

οπότε αν θέλεις Πασπαλίστε μια χούφτα στα cupcakes που ψήνετε!

ώρα προετοιμασίας 15 λεπτά

χρόνος μαγειρέματος 15 λεπτά

συνολικός χρόνος 30 λεπτά

τι χρειάζεται

  • πασπαλίζω
  • Αεροστεγές δοχείο ή τσάντα με φερμουάρ
  • Ετικέτες και σήματα

συμβουλή

  1. Διαβάστε τον πλήρη οδηγό για να δείτε πόσο θα διαρκέσει.
  2. Επισημάνετε τα δοχεία σας με το περιεχόμενο και την ημερομηνία. και παρακολουθήστε πόσα ξοδεύετε!
  3. Φροντίστε να φυλάσσεται σε αεροστεγές δοχείο σε δροσερό, σκοτεινό μέρος. (ψυγείο ή ντουλάπι)

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *